2 augustus 2021

Vermiste man terecht

NIJEHOLTPADE – Een surveillerene motoragent heeft woensdagochtend vroeg op de Hoofdweg de 49-jarige Haaije Haisma aangetroffen. De werd sinds maandag vermist. De 49-jarige man was ’s middag bij zijn moeder in Bantega. Rond 12.30 uur vertrok hij op zijn scooter met een volle tank naar een instelling in Oudeschoot waar hij van maandag tot vrijdag verblijft. Toen hij ’s avonds nog niet gearriveerd was, werd de politie gealarmeerd die een zoekactie begon. Door middel van een Burgernetactie en een tweet van @meldkamer_frl werd het publiek verzocht mee uit te kijken naar de man. Woensdagochtend zag een surveillerende motoragent de gezochte man op de Hoofweg in Nijeholtpade staan. De agent ontfermde zich over hem en zorgde er voor dat de heer Haisma weer terug werd gebracht naar zijn instelling

Geef een antwoord