Politie zoekt getuigen dakinbraak, dader te zien op video

NOORDWOLDE – De politie stelt een onderzoek in naar de inbraak die in de nacht van dinsdag 13 december op woensdag 14 december plaats vond in de C1000 supermarkt aan de Industrieweg in Noordwolde. Inbrekers hadden een gat in het dak gemaakt en waren naar binnen geklommen.

[b]Bewakingscamera[/b]
Op de beelden van de bewakingscamera was te zien dat een inbreker ‘landde’ op een stelling en naar beneden klom. Vervolgens kroop hij over de vloer van een gangpad om camera’s en detectoren te ontwijken. Toen de dief in de gaten kreeg dat hij mogelijk wél gefilmd werd haalde hij een stapel chips dozen op en verborg zich hier achter. Op het moment dat hij langs de dozen keek, werd hij door een camera gespot.

[b]Kassalades terug gevonden[/b]
In de supermarkt werden kluisjes opgebroken en kassalades gestolen. De kassalades werden later teruggevonden op een parkeerplaats in de Rietvlechtstraat in Noordwolde. Sinds juni dit jaar was dit de 24e keer dat er in Friesland bij een supermarkt een inbraak via het dak plaats vond.

[b]Getuigen gezocht[/b]
De politie wil graag in contact komen met mensen die weten wie deze inbreker is of met mensen die informatie over deze zaak hebben. Bewoners van Noordwolde worden opgeroepen als zij in de nacht van dinsdag 13 december op woensdag 14 december of in de dagen ervoor, opvallende zaken hebben gezien, direct met de politie te bellen.

Meer info kijk op [url]www.dadergezocht.nl[/url]

Geef een antwoord