Voorbijgangers pakken sleutels af van automobilist

HOORNSTERZWAAG – Voorbijgangers hebben maandagmiddag de autosleutels van een 28-jarige automobilist uit Jubbega afgepakt en vervolgens de politie gewaarschuwd. De man had midden op de Schoterlandseweg zijn auto tot stilstand gebracht. Voorbijgangers hadden het sterke vermoeden dat de man onder invloed van alcohol of drugs verkeerde. Daarom werden de autosleutels uit het voertuig gehaald en de politie via 1-1-2 gewaarschuwd.

Toen de agenten arriveerden was de bestuurder erg druk. In de auto werden twee flesjes aangetroffen met daarin GHB. De 28-jarige werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd een bloedproef bij hem afgenomen. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt en de automobilist kreeg een rijverbod. Tevens werd zijn rijbewijs ingevorderd.

About Post Author

Geef een reactie