Vijf aanhoudingen voor drugsbezit

OOSTERWOLDE – De politie heeft dinsdagmiddag op de Snellingerdijk een 29-jarige inwoner van Assen aangehouden op verdenking van het rijden zonder rijbewijs en zonder geldige verzekering en voor het in bezit hebben van harddrugs. De agenten zagen de man in zijn auto rijden en wisten dat de man geen rijbewijs had. Nadat zij de bestuurder een stopteken hadden gegeven en hem vervolgens aanspraken, roken de agenten een sterke weedlucht. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. In zijn kleding vonden de agenten totaal acht bolletjes met daarin cocaïne en heroïne.

Uit onderzoek bleek dat de drugs bij een woning aan de Lage Esch waren gekocht. Vervolgens werd er besloten om daar een huiszoeking uit te voeren. In de woning vonden de agenten een hoeveelheid amfetamine in de vorm van pillen en poeder waarna een 57-jarige inwoner van Oosterwolde, een 26-jarige inwoner van Meppel, een 32-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats, een 21-jarige inwoner van Meppel en een 21-jarige inwoner van Finkum aangehouden.

Alle verdachten werden voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau waar zij voor nader onderzoek werden ingesloten. De auto en de drugs werden in beslag genomen.

About Post Author

Geef een reactie