Politieagenten redden vrouwen uit water in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Agenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een 19-jarige inwoonster van Fochteloo en een 19-jarige inwoonster van Oosterwolde uit het water aan de Nanningaweg weten te halen. Na een gezellige avond stappen, gingen beide slachtoffer op de fiets terug naar huis. Door nog onbekende oorzaak verloor de vrouw uit Oosterwolde de macht over het stuur kwijt en reed vervolgens de vaart in. Daarbij liep de vrouw een knieblessure op.

De andere vrouw belde direct via 1-1-2 de politie en schoot haar vriendin te hulp en sprong ook in het water. Door de steile wal lukte het beide vrouwen niet om uit het water te komen. De inmiddels gearriveerde agenten hebben de vrouwen met vereende krachten uit het water weten te halen. De vrouw uit Oosterwolde werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

About Post Author

Geef een reactie