OOSTERWOLDE – Vrijdag aan het eind van de middag omstreeks 17.20 uur is de Scapino aan de Dertien Aprilstraat in Oosterwolde overvallen. Een nog onbekende man kwam de winkel binnen, onder bedreiging van een mes eiste de man geld. De man ging er met een onbekend geldbedrag vandoor.

De politie heeft 634 mensen in de omgeving een burgernetalarm gestuurd om mee uit te kijken naar de dader. Het betrof een blanke man van 30 a 40 jaar. De man droeg een beige broek, groene jas en had een sjaal voor zijn mond. De man had een soort van pedaalemmerzak bij zich om het geld in te doen. Diverse mensen belden informatie door echter de man is tot op heden niet aangetroffen. Mocht u informatie hebben over deze overval onderneem dan zelf geen actie maar neem contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

De overval op de Scapino is de derde overval in amper twee maanden tijd in Oosterwolde. Op 16 November en 21 December jongstleden werd het Esso Tankstation aan ’t Oost overvallen. Of het om één en dezelfde dader gaat is niet bekend.