RAVENSWOUD – De politie heeft het onderzoek naar de dood van een 52-jarige inwoonster van Ravenswoud afgerond. Het onderzoek heeft geen aanwijzingen opgeleverd die kunnen duiden op het misdrijf.

[b]Vermissing[/b]
De vrouw verdween in de nacht van zondag 16 op maandag 17 februari nadat zij omstreeks 01.00 uur een café aan de Vaart Zuidzijde in Appelscha. De politie startte een zoekactie waarbij onder andere duikers en een politiehelikopter zijn ingezet.

[b]Lichaam in weiland gevonden[/b]
Het lichaam van de 52-jarige vermiste vrouw uit Ravenswoud werd dinsdag 25 februari aangetroffen in een sloot tussen de weilanden nabij de Meester Lokstraat. Een buurtbewoner vond het levensloze lichaam en waarschuwde de politie.

[b]Onderzoek doodsoorzaak[/b]
De politie startte vervolgens een onderzoek om de doodsoorzaak te achterhalen. Zo is er sectie op het lichaam verricht en is toxicologisch onderzoek gedaan. De sectie heeft geen aanwijzingen opgeleverd die kunnen duiden op een misdrijf. Ook uit de rest van het onderzoek, zoals getuigenverhoren en sporenonderzoek, is geen informatie naar voren gekomen die wijst in de richting van een misdrijf. Wat er precies is gebeurd, wordt vermoedelijk nooit duidelijk. Het onderzoek naar de dood van de vrouw is afgerond.

De familie van het slachtoffer is door de politie op de hoogte gebracht van de resultaten van het onderzoek.