Burgernet breidt uitgebreid met e-mailberichten

OOSTERWOLDE – Burgernetdeelnemers in Ooststellingwerf krijgen vanaf vandaag naast spraak- of sms-berichten ook e-mailberichten over veiligheidsincidenten in hun buurt. Om het bereik en het succes van Burgernet te vergroten, werd Burgernet onlangs uitgebreid met e-mailberichtgeving. De Burgernetmail blijkt succesvol, de politie heeft veel waardevolle tips ontvangen via deze nieuwe e-mailfunctie. Om deze reden is Burgernetmail vanaf nu een standaard onderdeel van Burgernet.

[b]Wat betekent dit voor burgernet deelnemers?[/b]
Een Burgernetmail ontvangt u enige tijd nadat een incident heeft plaatsgevonden. Het e-mailbericht bevat informatie over bijvoorbeeld een woninginbraak. Via de e-mail kunt u reageren indien u informatie heeft voor de politie. Wilt u anoniem blijven, kunt u informatie ook doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

[b]Nog geen burgernet?[/b]
Bent u nog geen deelnemer van Burgernet maar wilt u wel samen met vele andere inwoners van Ooststellingwerf een bijdrage leveren aan een veilige woon- of werkomgeving? Meldt u zich dan aan voor burgernet via de website [url]www.burgernet.nl[/url]

About Post Author

Geef een reactie