Jongen aangehouden voor mishandeling bij tentfeest in Bakkeveen

BAKKEVEEN – Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag een 22-jarige man uit de gemeente Ooststellingwerf aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een mishandeling.

De politie kreeg een melding dat een 19-jarige meisje zou zijn geschopt en geslagen aan de Mjumster Wei in Bakkeveen. Toen agenten ter plaatse kwamen, gingen drie personen er vandoor bij het zien van de politie. Twee mannen staakten al snel hun vlucht. De derde man negeerde meerdere verzoeken te stoppen en het feit dat hij was aangehouden. Uiteindelijk is de verdachte bij een woning aan de Alde Drentsewei aangetroffen in de bosjes en aangehouden.

Het meisje is behandeld door het ambulancepersoneel en voor nader onderzoek, met onbekend letsel, naar het ziekenhuis gebracht. De aanleiding van de mishandeling zou een onenigheid zijn in een feesttent kort voor de mishandeling. Buiten de feesttent werd het slachtoffer opgewacht door een groepje jongeren. Twee jongens (21 jaar uit Drachten en Bakkeveen) die bij het meisje hoorden, zijn ook mishandeld en doen aangifte. De politie onderzoekt de zaak. Getuigen die beschikken over meer informatie, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Geef een antwoord