Verdachte van moord op Heijltjes blijft langer vastzitten

OOSTERWOLDE – Een 33-jarige inwoner van Fochteloo die begin deze week in zijn cel werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de moord op Marijke Heijltjes in september van vorig jaar blijft langer vastzitten. Dit heeft het openbaar ministerie vrijdagmiddag bekend gemaakt.

De man zat al in de cel omdat hij had geprobeerd de Primera in Oosterwolde te overvallen. De man is naast verdachte in andere overval zaken in Bakkeveen en Oosterwolde sinds begin deze week ook verdachte in het onderzoek naar de moord op de 67-jarige Marijke Heijltjes.

In verband met het lopende onderzoek heeft de rechter-commissaris in Leeuwarden vrijdag besloten om het voorarrest van de man te verlengen. De man blijft 14 dagen langer vastzitten.

Geef een antwoord