Appelscha: avond voor oud brandweermensen

Het brandweerkorps van Appelscha organiseerde zaterdagavond wel een heel bijzondere avond, naast de huidige brandweermensen waren er ook de oud-gedienden die in de voorbijgaande jaren bij de brandweer hadden gezeten. De oudste die aanwezig was, was de heer Oldersma met z’n 90 jaar, hij zat zelfs voor de oorlog al bij de brandweer. De avond was gevuld met verhalen van vroeger, veel oude foto’s en krantenknipsels lagen op tafels om te bekijken.

Ook werd Henk de Haan nog even naar voren gehaald, hij nam onlangs al afscheid van de brandweer maar werd nu door het korps van Appelscha zelf in het zonnetje gezet. Hij kreeg een mooi afscheidscadeau en werd daarna samen met z’n vrouw in een rolstoel naar de kant van de zaal gereden waar de oud dienders zaten. Het feest ging tot middernacht door.

Geef een antwoord