Politie houdt hennepdieven aan

HAULERWIJK – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mannen van 25 en 30 jaar uit Haulerwijk aangehouden. De mannen werden betrapt op het stelen van hennep bij een woning aan de Eikensingel. Een getuige had de twee mannen zich verdacht bij de woning zien ophouden, waarna de politie via 1-1-2 werd gebeld. Deze troffen de mannen met twee zakken met hennep aan.

De mannen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar zij voor verhoor werden ingesloten. In de achtertuin van de woning troffen de agenten nog eens 40 hennepplanten aan. De hennepplanten werden in beslaggenomen. De eigenaar een 47-jarige inwoner van Haulerwijk deed aangifte maar kan ook een proces-verbaal verwachten voor het in bezit hebben van meer dan vijf hennepplanten.

About Post Author

Geef een reactie