2 augustus 2021

Drugsdealer uit Appelscha aangehouden in Groningen

APPELSCHA – Een 32-jarige vrouw uit Appelscha is donderdagavond samen met drie mannen (39, 44 en 49 jaar) uit Groningen aangehouden voor het handelen in drugs. Na een melding van drugsoverlast in de Esdoornlaan in Groningen kregen agenten de vrouw uit Appelscha en de 44-jarige man in beeld. Toen er vanuit een woning een drugsoverdracht werd gezien, werden beide verdachten aangehouden. Bij fouillering bleek de man in het bezit van een gebruikershoeveelheid harddrugs.
In de woning troffen agenten de twee andere verachten aan. Bij doorzoeking werd ruim 250 gram harddrugs gevonden. Ook werd softdrugs en een hoeveelheid geld aangetroffen. Onderzoek moet uitwijzen of dit verdovende middelen zijn. Alle vier verdachten werden ingesloten. De drugs en het geld werden in beslaggenomen. De politie stelt een onderzoek in.

Geef een antwoord