Twee aanhoudingen in verband met overval

OOSTERWOLDE – De politie heeft in het onderzoek naar de overval op een woning aan de Fenne twee mannen van 18 en 27 jaar aangehouden. Dinsdagavond drongen vijf overvallers de woning binnen en bedreigden de aanwezige bewoners met vuurwapens. Een van de bewoners werd door de overvallers vastgebonden en vervolgens mishandeld. Direct na de overval begon de politie een groot onderzoek. Al snel konden twee mannen van 18 en 27 jaar in de omgeving van het dorp worden aangehouden. Het duo werd overgebracht naar het politiebureau en voor nader onderzoek ingesloten. De politie heeft inmiddels sporenonderzoek verricht in en rondom de woning. Ook werd een buurtonderzoek gehouden. Aan het onderzoek werken zes rechercheurs. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

About Post Author

Geef een reactie