2 augustus 2021

Zoekactie naar vermiste man bij natuurgebied eerst gestaakt

HIJKEN – De politie heeft de zoektocht in het natuurgebied bij Oranje naar de vermiste 51-jarige man uit Hijken gestaakt. De man is nog steeds niet gevonden en van hem ontbreekt ieder spoor. Hij verliet donderdagavond zijn woning, liep richting Oranje en is sindsdien spoorloos. De man heeft de ziekte van Parkinson en heeft dringend medicijnen nodig.

Sinds donderdagavond is onder andere met een politiehelikopter en reddingshonden naar de man gezocht bij een natuurgebied bij Oranje. De zoekactie is gisteren aan het einde van de dag zonder resultaat afgerond.

De man staat bij de politie als vermist gesignaleerd en de politie is nog steeds op zoek naar de vermiste man. Hebt u informatie voor de politie, neem dan contact op met 0900 8844.

Geef een antwoord