Man onder invloed en zonder rijbewijs op pad in de auto

NOORDWOLDE – De politie heeft maandagavond tegen een 29-jarige automobilist uit Noordwolde proces-verbaal opgemaakt voor het rijden met een geschorst rijbewijs en het rijden onder invloed van drugs. Een surveillerende motoragent zag op de Dr. Verdeniusstraat de 28-jarige man rijden. Het was de agent bekend dat het rijbewijs van de man onlangs was geschorst vanwege een onderzoek door het CBR naar de rijgeschiktheid van de bestuurder. Daarnaast was het de agent bekend dat de automobilist met enige regelmaat GHB gebruikt. Alle reden dus om een stopteken te geven.

De bestuurder kon, zoals verwacht, geen rijbewijs tonen en daarnaast maakte de man een erg afwezige en slome indruk. De agent had dan ook het sterke vermoeden dat hij onder invloed van GHB verkeerde.

De bestuurder werd overgebracht naar het politiebureau en daar werd bij hem een bloedproef afgenomen. Tevens werd proces-verbaal opgemaakt voor het rijden met een geschorst rijbewijs en het rijden onder invloed.

About Post Author

Geef een reactie