De politie is nog steeds op zoek naar de vermiste mevrouw Sanduhan-de Vries. Gevreesd wordt voor haar leven. Nog steeds worden plaatsen onderzocht waar mevrouw eventueel kan zijn. Vandaag, woensdag, worden de natuurgebieden van het Fryske Gea in de omgeving van Wolvega uitgekamd door de politie in samenwerking met medewerkers van het Fryske Gea. Daarnaast is ook uitgebreid gezocht op Ameland. Mevrouw Sanduhan kwam daar regelmatig.
Naast de zoektocht naar de vrouw wordt momenteel ook gericht gezocht naar de fiets waarop zij vertrok. Het aantreffen van de fiets kan helpen bij het gericht zoeken naar de vrouw. Het gaat om een oude “zwarte weduwe” damesfiets met een grote verchroomde koplamp. De buis van het stuur naar de trappers is geel en zwart gestreept. Het achterspatbord van de fiets was met een spuitbus donkergroen gespoten. Door de politie zijn fietsstallingen bij onder andere de veerboten en trein- en busstation al zonder resultaat doorzocht. De politie hoopt nu dat de fiets door het publiek wordt teruggevonden. Zij kunnen zich melden bij de politie Frysl├ón op telefoonnummer 0900 8844.