Man aangehouden voor verboden wapenbezit

HAULERWIJK – De politie heeft donderdagavond een 47-jarige inwoner van Haulerwijk aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit. In de woning van de man werd een pistool aangetroffen, mogelijk een vuurwerkpistool.

Agenten kregen een melding dat in het dorp zou worden geschoten. Niet veel later werd gemeld dat er in de lucht zou zijn geschoten en dat door de schutter diverse dreigementen waren geuit in de richting van een mede dorpsbewoner. Agenten gingen naar de woning van de vermoedelijke schutter. De 47-jarige man kwam uit eigen beweging naar buiten en werd toen aangehouden. Op aanwijzing van de verdachte vonden agenten een pistool, vermoedelijk een vuurwerkpistool. Het wapen werd in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau. Daar werd hij voor nader onderzoek ingesloten.

About Post Author

Geef een antwoord